Om oss

Om oss

Att hitta de rätta delarna är ett tidsödande arbete på grund av det stora antalet och mångfalden av artiklar. De delar som krävs för att reparera och serva takskjutportar måste ofta införskaffas från olika leverantörer. Utöver detta är många produkter skyddade av tillverkaren och därför knappt tillgängliga. Massor av förspilld tid och energi!

Från och med nu ska detta ändras! One-stop-shop-principen som styr IDD-Parts gör att du kan köpa reservdelar för de flesta märken av industri- och takskjutportar och dockningssystem på marknaden. Detta kommer att bespara dig tid! Och det innebär att du kan fokusera på den kärnverksamhet du är bra på. Oavsett om det rör sig om en vals, ett antal nya gångjärn, portpaneler eller till och med ett helt nytt portblad med tillval,kan du beställa allt skräddarsytt i vår webbshop, 24 timmar per dygn, 365 dagar per år när det passar dig. Förutom reservdelar för portar hittar du på vår webbplats även ett sortiment av produkter för reparation och underhåll av dockningssystem.

Letar du efter en artikel och kan inte hitta den, kontakta oss så hjälper vi dig att leta efter en alternativ lösning och snabb leverans. Vill du veta mer om IDD-Parts? Kontakta oss så berättar vi mer om vårt koncept. Vardagar når du oss på telefon 7:30 till 17:00! Vårt telefonnummer är +46 10 47 47 042.

  •